Ophørsudsalg - læs her

Ophørsudsalg!

Hej alle,

Det er med stor sorg at vi, grundet dødsfald i ejerkredsen, har måtte træffe den svære beslutning at lukke butikken ned. Vi har forsøgt at finde en måde at få drevet firmaet videre, men desværre har det ikke kunne lade sig gøre. Vi vil derfor over det næste stykke tid have ophørsudsalg i butikken. Følg med her og på Facebook, hvor vi lægger gode tilbud op – eller kom forbi butikken, hvor alle priser er stærkt nedsatte allerede – vi vi løbende få opdateret online med ophørstilbudene.

Vi vil gerne sige en kæmpestor tak til alle vores fantastiske kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, som vi har haft fornøjelsen af igennem alle årene. 

Spørgsmål modtages gerne på info@pshh.dk eller på telefon 59431660 – nedenfor har vi skrevet lidt om det praktiske det næste stykke tid. 

Mvh.

Park Skov Have Holbæk ApS

Lidt praktisk information 

Sidste officielle åbningsdag er d. 27.3.2024

Ophørsudsalget

Alt skal væk – så hvis du står og mangler en maskine skal du slå til nu. Alt i butikken er til salg; maskiner, tilbehør, reservedele og inventar. Ift. køb af driftmateriale vil der være ting vi bruger i ophørsperioden, som først kan afhentes senere ifølge aftale.  Vi kan stadig skaffe både maskiner og dele hjem frem til slut. 

Maskiner til reparation eller bestilling af reservedele?

Hvis du har en maskine til reparation skal denne være afhentet seneste d. 27.3 2024. Senest indlevering af maskiner er d. 29.2.2024. Reservedele kan bestilles (kræver forudbetaling) til 29.2.2024, med forbehold for leveringstid, disse skal være afhentet inden 27.3.2024.

Hvad med garanti på produkterne?

Du vil stadig have normal landsdækkende reklamation og garanti på dine Husqvarna og Stihl produkter. 

Hvis nogen datoer ændrer sig vil vi melde det ud i så god tid som det er muligt.