Find Park Skov Have Holbæk

Vores historie

Det startede i 1965 i stationsbyen Knabstrup; på en tankstation begyndte mekanikker Ejner Suhr med reparation af plæneklippere og motorsave. I 1974 Flyttede han forretningen til Holbæk, hvor den voksede med reparation af alle småmaskiner.

I 1979 sælger han hele forretningen, men den nye ejer magter ikke byrden og i 1982 overtager vi firmaet, der på det tidspunkt hedder Allerup Motorsrvice, vi vidrefører firmaet, men på ny adresse; Stenhusvej 53 B her i Holbæk. Med en stadig vækst og tilgang af nye mærker, blev pladsen for trang, derfor byggede vi vores nye butik og flyttede i 1999 til vores nye adresse; Stenhusvej 49. I den forbindelse ændrede vi navn til Park Skov Have Holbæk ApS.

I 2006 byggede vi yderligere 450 m2 til så vi i dag fremstår som en morderne specialbutik med salg og service af kendte mærker i motorsave, buskryddere, ATV'er, plæneklippere, riders, traktorer, brændeflækkere og meget mere. Husqvarna-Jonsered-Klippo Stihl/Viking-Iseki-Ventrac-TORO-Honda-Adela-Tanaka-Freunde-Ginge-Gudenaa-Solo-Hardi-Honda/ATV-og mange andre.

Vi har et stort lager af reservedele og personalet på værkstedet er veluddannet og serviceorienteret. Når du handler hos os så får du mere end 30 års erfaring med i købet. De produkter du køber hos os vil altid være samlet, opstartet og kontroleret samt ved udleveringen vil der blivet givet en instruktion i brug og vedligeholdelse.Vi glæder os til at  byde dig indenfor i vores over 1000m2 store showroom.

Overblik over butik med husqvarna havemaskiner

Stihl motorsave

Husqvarna buskrydder

altid gode plæneklipper tilbud

Husqvarna 213 C udstilling

Butiksinformation
 • Stenhusvej 49
  4300 Holbæk
 • Åbningstider 
  Mandag: 8:30-17:00
  Tirsdag: 8:30-17:00
  Onsdag: 8:30-17:00
  Torsdag: 8:30-17:00
  Fredag: 8:30-17:00
  Lørdag: 9-13
  Søndag: Lukket
Vores mærker

Vi har salg og service af kendte mærker i motorsave, buskryddere, ATV'er, plæneklippere, riders, traktorer, brændeflækkere og meget mere. Husqvarna, Jonsered, Klippo,  Stihl, Viking, Honda, Tanaka, Ginge, Gudenaa, Solo, Hardi, Honda/ATV og mange andre..

Stihl forhandler
Stihl
Klippo plæneklipper tilbud
Klippo