Betingelser
Generelle oplysninger

Park Skov Have Holbæk ApS
Stenhusvej 49
4300 Holbæk

CVR-nr.:21173630
E-mailadresse: info@pshh.dk
Telefonnummer: 59 43 16 60

Betaling
Du kan betale med Visa, Visa/Dankort og Mastercard og vi afregner i DKK incl. moms.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Vi tilbyder levering med GLS både til pakkeshop, erhverv og omdeling til private. Vi levere kun til Danske adresser på brofaste øer.
Større varer såsom havetraktorer, plæneklippere og div. tilbehør vejer så meget at de bliver sendt med fragtmand. Det er altid muligt selv at stå for fragten ved blot at vælge “afhent i butik” og så skrive information vedr. afhentning.

Leveringstiden er ca. 1-3 hverdage efter modtaget bestilling. Der kan dog opstå særlige situationer med varer der er gået i restordre. Du vil blive informeret herom.

Må en vare genudkøres, debiteres kunden for fragtudlæget, uanset om varen ellers var fragtfrit leveret.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til os på salg@pshh.dk eller ringe til os på 59431660. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering står du selv for.

Manglende afhentning

Ved manglende afhentning af forsendelsen returneres denne til Park Skov Have Holbæk ApS for købers omkostning.

Udgifterne for returnering af uafhentede pakker beløber sig til det samme som leveringsomkostningen som modregnes varekøbet per ordre.

Varer undtaget fortrydelsesretten;

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

– Hjemskaffede reservedele og specialvarer som vi normalt ikke fører.

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

– Varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

– Digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

– du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Park Skov Have Holbæk ApS
Stenhusvej 49
4300 Holbæk
Att: RMA

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Park Skov Have Holbæk ApS
Stenhusvej 49
4300 Holbæk
Att: RMA

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Park Skov Have Holbæk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på ParkSkovHave.dk er Park Skov Have Holbæk ApS.

Vi kan videregive din e-mailadresse til Trustpilot i forbindelse med opfølgning på dit køb og din købsoplevelse hos os.

Som registreret hos Park Skov Have Holbæk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: salg@pshh.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@pshh.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Vi tager forbehold for evt. tryk fejl på siden.